Venem el seu habitatge al millor preu

Com vendre el seu habitatge ràpid i sobretot al millor preu?

A VisualPis tenim la millor metodologia per aconseguir vendre el seu habitatge ràpid i sobretot al millor preu, tant per al propietari com per al comprador, en 4 senzills però eficaços passos:

1.- Realitzem la millor valoració i estratègia de preu de sortida del seu habitatge, basant-nos en un profund coneixement de l’mercat immobiliari.

2.- Generem i gestionem un gran volum de visites. Controlem els millors i més efectius canals de compravenda d’habitatges i posseïm la major base de dades de compradors.

3.- Som experts en negociar per aconseguir el màxim preu possible. més de 25 anys en el sector, ens situen com a líders indiscutibles a la comarca.

4.- Màxima comoditat i 100% de seguretat jurídica i documental. Despreocupa’t de tot el procés de venda i de l’enutjós paperassa en aquests temps que corren. El nostre servei jurídic s’actualitza constantment per protegir els interessos dels nostres clients, en la situació que sigui. Aconseguint reduir els temps de venda del teu habitatge. Sent els més ràpids i segurs del mercat!

No ho dubtis més i contacta’ns sense compromís, la nostra filosofia d’empresa és la teva: VENEM EL SEU HABITATGE AL MILLOR PREU

Contacta amb nosaltres per vendre el seu pis o casa

Comparteix l'entrada

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email