VISUALPIS som una agència immobiliaria que estem al servei de les persones desde 1997.

Ens definim com a PERSONES al servei de les PERSONES. El nostre equip està format per grans professionals ben preparats, amb una àmplia experiència i formació excel·lent. Oferim un servei d’alta qualitat i una màxima efectivitat a l’hora de vendre, comprar o llogar la seva vivenda. Més de 24 anys de trajectòria empresarial ininterrumpuda ens ho confirmen.

Els nostres valors són el COMPROMÍS, EXPERIÈNCIA, PROXIMITAT i AGILITAT a més de RESPECTE, SERIETAT, HONRADESA i VOLUNTAT. Estem al servei dels nostres clients.

La nostra màxima és oferir un tracte d’excel·lència als nostres clients. Actualment som conscients del moment que vivim i podem dir que el nostre creixement corporatiu durant aquesta pandèmia ha estat gràcies als compradors, llogaters i propietaris que hem pogut ajudar en la gestió de les seves propietats.

El secret de VISUALPIS és la nostra voluntat ferma de fer les coses bé. No ens deixem portar per l’èxit puntual i cada operació la vivim com un repte.

La nostra empresa la formen un equip professional jove i dinàmic amb un únic objectiu comú: Satisfer les demandes dels nostres clients.

Els 4 pilars bàsic sobre els quals es basa la nostra estratègia comercial són:

Humanitzem els serveis que oferim per tal d’aconseguir vendre un habitatge invertint molt esforç, paciència i positivitat.