Els 7 errors més habituals a l’hora de vendre l’habitatge

ERROR Nº1
Moltes vegades els propietaris del pis són incapaços de veure el seu habitatge de manera objectiva. No veuen defectes, només virtuts.

ERROR Nº2
Els propietaris en no veure els defectes de forma objectiva, tendeixen a valorar el seu habitatge en valors per sobre del mercat.

ERROR Nº3
No guanyes més si vens pel teu compte. La responsabilitat total de l’habitatge és teva. Des d’anunciar-la, contestar trucades a totes les hores del dia, no catalogar al client com es deu, ensenyar l’habitatge a estranys, no saber negociar en condicions adequades… Se’ns pot notar la urgència i això repercuteix en el preu final de compra, etc.

ERROR Nº4
No prepares la teva casa per a la venda. Moltes vegades els propietaris no veuen els habitatges amb els ulls del comprador.

ERROR Nº5
No filtrar als possibles compradors, moltes vegades dediquem molt esforç i treball per trobar el comprador ideal i ens trobem amb curiosos i persones que no poden pagar el seu valor real.

ERROR Nº6
No donem molta informació visual, com fotos, vídeos, plànols, etc, … que representi l’estat actual de la casa. Donar poca informació al consumidor és negatiu.

ERROR Nº7
Negar-se a negociar el preu des de la primera visita. És aconsellable indicar que s’està disposat a negociar.

Comparteix l'entrada

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email