Els 18 compromisos de Visualpis

COMPROMÍS Nº1
Elaboració de la fitxa complerta de l’habitatge i introducció en el nostre CRM (base de dades).

COMPROMÍS Nº2
Adquirim una Nota Simple al Registre de la Propietat per seguretat.

COMPROMÍS Nº3
Escanegem i adjuntem les escriptures de l’habitatge i l’IBI a la nostra base de dades per verificar la titularitat de l’habitatge, ajudar en l’obtenció de crèdits hipotecaris i assegurar-nos del valor mínim d’escripturació.

COMPROMÍS Nº4
Mesuraments reals de les estances principals.

COMPROMÍS Nº5
Realitzem reportatge de FOTOS i VÍDEO. Amb la realització d’un extens reportatge sobre l’habitatge, ajudem a una millor visualització del mateix.

COMPROMÍS Nº6
Donem d’alta la fitxa de l’habitatge, previ vistiplau del client, a la nostra web www.visualpis.com

COMPROMÍS Nº7
Creuem les dades amb la nostra cartera de clients. Identifiquem aquells que busquen un habitatge similar al seu i els avisem mitjançant SMS. Els enviem un e-mail amb un enllaç des de la nostra pàgina web amb fotos i vídeos. Això té un alt nivell de venda.

COMPROMÍS Nº8
Col·locarem cartelleria exterior en l’habitatge i farem un cartell personalitzat per col·locar en el nostre aparador per tenir un major impacte visual.

COMPROMÍS Nº9
Enviament d’enllaços dels principals portals nacionals on s’ha publicat la seva web: Fotocasa, Idealista, Pisos.com, YaEncontré, …

COMPROMÍS Nº10
Dos assessors immobiliaris d’èxit, dedicaran un dia complet a fer trucades personalitzades a tots els nostres clients potencials. S’intentarà tancar el major nombre de visites al seu habitatge.

COMPROMÍS Nº11
Iniciarem una campanya personalitzada de Google Adwords per obtenir el major nombre de visites a la web i poder convertir en visites físiques. Augmentem el nivell de venda.

COMPROMÍS Nº12
Iniciarem una extensa campanya en Xarxes Socials: Twitter, Facebook, Google, etc … Intentem arribar a un públic diferent.

COMPROMÍS Nº13
Farem una campanya de 5.000 ‘flyers’ sobre la zona de la propietat captada; locals comercials, cotxes, bústies, etc.

COMPROMÍS Nº14
Col·locarem la seva propietat en un exclusiu destacat mitjançant un ‘banner’ contractat en el més prestigiós diari digital local donant a l’habitatge una repercussió de més de 1.000 visites diàries.

COMPROMÍS Nº15
Realitzem trucades personalitzades als agents d’èxit de la zona que treballen a la nostra MLS (també a inversors) per intentar fer una major difusió de la propietat.

COMPROMÍS Nº16
Et mantindrem informat de tot el que passi en el transcurs de les visites de venda de l’habitatge mitjançant e-mail i SMS automàticament per informar de les impressions dels clients. Informació de valor.

COMPROMÍS Nº17
Cada 30 dies enviaren un informe complert mitjançant e-mail amb el nombre de visites al nostre web, trucades rebudes a la immobiliària i visites realitzades a l’habitatge. Ens agrada mantenir informats als nostres clients.

COMPROMÍS Nº18
Realitzem una trucada mensual de seguiment per analitzar resultats. Si l’assessor immobiliari ho cregués oportú, us demanarà una reunió presencial per analitzar aquestes dades i agilitzar la venda. El temps és or.

Comparteix l'entrada

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email