Daniel Rincón i Linda Fruhvirtova guanyen el Joan Mir 2018

Del 5 al 13 de maig es va disputar a les instal·lacions del club l’edició número 16 del Torneig Internacional sub16 Joan Mir “in memoriam” amb una bona participació i un alt nivell tennístic tant en el quadre femení com en el masculí.

La pluja va ser la protagonista d’aquesta edició ja que va caure cada dia, però no va poder impedir que el torneig acabés en la data prevista i que es veiessin excel·lents partits. Si que va fer la punyeta en la realització de les activitats paral·leles previstes, sobretot a les tardes ja que en va fer suspendre algunes i no poder fer en les condicions òptimes d’altres. Si que no va privar que als matins vinguessin a fer activitat les escoles de Torelló. També va atraçar les finals del diumenge previstes a 2/4 de 10 la femenina i a continuació la masculina, havent-se de jugar totes dues alhora a 2/4 d’1.

En l’àmbit esportiu cal destacar que el guanyador individual va ser Daniel Rincón jugador d’Àvila que entrena al CAR de Sant Cugat tutelat per la Federació Espanyola de Tennis. Aquest jugador no sortia com a cap de sèrie de la competició. En la final es va imposar a Baniel Linkuns-Morozovs cap de sèrie 3 del quadre i jugador provinent de Letònia. El resultat va ser de 63 36 64 a favor de l’espanyol. En el quadre femení la jugadora txeca de 13 anys i cap de sèrie 7 del torneig Linda Fruhvirtova va guanyar en la final a la crota i màxima favorita Antonia Ruzic per 76(5) 63.

Les finals es van haver de parar per la pluja i després es van poder reprendre ja entrada la tarda. En la categoria de dobles masculins els campions van ser el jugador d’Estònia Andre-Remi Jakobi formant parella amb el búlgar Maxim Khorozov que es van imposar en la final als portuguesos Joao Ferreira i Tiago Torres. En dobles femenins Nikol Palecek de Sèrbia i la russa Kira Pavlova van ser les campiones mentre que les finalistes van ser Maria Micaela Fiacan de Suïssa i Linda Fruhvirtova la txeca campiona en individuals.

En la final van ser-hi presents representants de l’Ajuntament de Torelló amb l’alcalde al capdavant, de la Diputació de Barcelona, de la Federació Catalana de Tennis, de la Real Federación Española de Tenis i evidentment Marçal Ortuño president del club acompanyat de membres de la Junta Directiva i expresidents del club. En resum setmana llarga de molta activitat al club on el públic va poder veure un excel·lent tennis.

Cal agrair a la organització, que amb la pluja va haver de fer molta més feina a més de patir més del compte, pel treball realitzat, a les administracions, Ajuntaments, Diputació i Consell Català de l’Esport pel seu suport així com a les federacions Catalana i Espanyola i a tots els sponsors per fer possible aquest ja prestigiós torneig.

Foto: el9Nou

Font: Tennis Torelló

Comparteix l'entrada

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on print
Share on email